Legg et tak du kan være stolt over

Fornøyde kunder er både hyggelig og bra for bedriften din. Å legge tak krever gode håndverkere og kvalitetsprodukter som gjør taket tett i mange år fremover. Vi har snakket med Norvik og Sivertsen AS om Decra takpanner.

Mange forbrukere har kanskje ikke et veldig tett forhold til tak, og vet ofte ikke hva som er viktig å tenke på når de skal velge. Det er mange alternativer, og markedet tilbyr løsninger som er billigere enn velprøvde produkter du som håndverker kjenner og stoler på. Da er det viktig å ha argumentene som gjør at kunden blir fornøyd og har tett tak de neste 30 årene.

-Skal du legge tak finnes det masse alternativer. Det er stadig flere som ønsker Decra takpanner, og de tåler alt av vær og vind. Jeg ser Decra-tak ligger rundt omkring som har ligget i 30 år, og de ser ut som når de var nye, sier Frode Norvik fra Norvik og Sivertsen AS.

Decra er godkjent på tak med fall ned til 10 grader, noe som gir fleksibilitet for hvor de kan legges. Mange nyere hustyper har flatere tak, og for eksempel Decra Stratos er et design som passer de stramme linjene på slike hus. Takpannene er lette å jobbe med, og enkle å montere. Vår monteringsvideo gir en god innførsel.

-Takpanner har en vekt på ca. 5 til 7 kilo som er en veldig fin vekt å jobbe med. Icopal sine produkter er utprøvde, og de har virkelig fått testet produktet sitt etter at de har vært på markedet i over 40 år. Det er veldig viktig at vi kan gå god for produktet. Når vi kan det får vi en god selvfølelse, og det er gøy å se resultatet og være fornøyd med jobben, sier Norvik.

Er du håndverker og ønsker å vite mer om Decra? På denne siden har vi samlet informasjon og verktøy som kan være nyttig.