icopal-decra-8210_30962571046_oIcobest

Jobb smartere med Decra. Lette takpanner som enkelt monteres på taket og gjør kunden fornøyd i mange år fremover. Bruk takplanleggeren til å visualisere taket sammen med kunden, og beregn taket med vårt beregningsverktøy Icobest. Der kan du også skrive ut fullstendig handleliste, inkludert undertak, takrenner, skruer og beslag. Ønsker du en innføring i hvordan du bruker Icobest har vi laget et e-læringskurs som enkelt og raskt viser deg hvordan du bruker det. Trenger du leggeveiledning og dokumentasjon finner du linker til det på høyre side.

Hva sier fagfolkene om valg av tak?

Nytt tak på to uker

/
Birger og Else Marit Blomvik ville sikre og oppgradere 70-tallshuset ved å bytte ut det gamle taket. At det skulle bli et Decra-tak, hadde de allerede bestemt seg for på forhånd.

Et tak man kan stole på

Produktsjef Grethe Kristin Olsen hos Icopal tror at det er flere ulike grunner til at folk ender opp med nettopp Decra. – Kundene våre vet at det er et bra produkt med svært god kvalitet og holdbarhet, sier hun. 

Sover bedre under nytt tak

Da Håvard Skjerping skulle bytte tak, var det husets konstruksjon og bæreevne som satte føringene for valget. Likevel endte han med et tak han er strålende fornøyd med. – Jeg ville definitivt valgt det samme igjen, sier huseieren. 

Lær deg takberegning

Vi lanserer nå gratis e-læringskurs i IcoBest takberegningsprogram