icopal-decra-8210_30962571046_oIcobest

Jobb smartere med Decra. Lette takpanner som enkelt monteres på taket og gjør kunden fornøyd i mange år fremover. Bruk takplanleggeren til å visualisere taket sammen med kunden, og beregn taket med vårt beregningsverktøy Icobest. Der kan du også skrive ut fullstendig handleliste, inkludert undertak, takrenner, skruer og beslag. Ønsker du en innføring i hvordan du bruker Icobest har vi laget et e-læringskurs som enkelt og raskt viser deg hvordan du bruker det. Trenger du leggeveiledning og dokumentasjon finner du linker til det på høyre side.

Hva sier fagfolkene om valg av tak?

Legg Decra takpanner selv – instruksjonsfilm

/
Decra takpanner kan du legge selv. Bruk litt tid på å se vår monteringsfilm, og studere leggeveiledningen, så er du forberedt.

30 års systemgaranti på undertak og vindsperrer

/
Skal du bygge eller rehabilitere kan det lønne seg å velge kompatible produkter. Nå gir vi 30 års systemgaranti på våre beste systemer bestående av undertak, takpanner, underlagsbelegg og vindsperrer.

Våren er her - Tid for taksjekk!

/
Endelig, snøen forsvinner, isen smelter og vi går mot lysere tider. Hvordan har taket ditt hatt det i vinter? Det er nå klart for en sjekk og vårrengjøring!

Lær deg takberegning

Vi lanserer nå gratis e-læringskurs i IcoBest takberegningsprogram