Holdbart og elegant i mange tiår

Tone Grebstad og familien fra Sykkylven i Møre og Romsdal opplevde marerittet i 2015 da de mistet huset sitt i brann, og måtte bygge opp en helt ny bolig fra grunnen av. Omtrent halvannet år etter brannen, stod det nye huset klart til innflytting.

Kvalitet og enkelt vedlikehold

Det å bygge et nytt hus er en lang prosess med veldig mye å ta stilling til, deriblant hva slags tak man vil ha. Likevel hadde Tone klare oppfattinger om hva hun ønsket seg.

-På vårt forrige hus hadde vi betongtakstein, så da vi skulle bestemme oss for et tak til det nye huset ønsket vi først og fremst et tak med god kvalitet. I tillegg måtte det holde seg fint i mange år fremover, og være lett å vedlikeholde slikt at vi minst mulig slipper å styre med mose og annen vekst, forteller Tone.

Via Systemhus som bygget det nye huset til Tone, kom hun i kontakt med entreprenørfirmaet Brødrene Aursneset AS. Ut i fra Tones ønsker for det nye taket, anbefalte de å gå for Decra Elegance – et solid men også elegant og eksklusivt tak som er lett å vedlikeholde og skifte ut dersom det skulle være noe.

Glatt men likevel matt

Decra kommer i flere varianter, men siden Tone ønsket en liten oppgradering fra den rimeligste, passet Decra Elegance bra. Men før hun bestemte seg helt for denne typen, dro hun bort for å se på et annet byggeprosjekt entreprenørfirmaet holdt på med, der de la det samme taket i en høyglanset variant.

-Etter å ha sett Decra Elegance på det andre bygget bestemte vi oss for å gå for det samme taket. Men siden jeg var opptatt av å ha et glatt men likevel matt tak, valgte vi den grå varianten ”matt grafitt”. Vi synes dette taket passet oss og huset veldig bra, og er kjempe fornøyde med resultatet, avslutter Tone.

Decra finnes i tre serier, Classic, Elegance og Stratos, og til sammen 10 ulike farger. Se hvilke du kan velge i her. Skal du bytte taket og ønsker en gratis befaring? Fyll inn skjemaet under.

  • Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kan kontakte deg om en gratis befaring. For mer informasjon om hvordan vi behandler din personinformasjon se vår Personvernerklæring.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *