Hvilket tak skal du velge?

Decra leveres i 12 ulike farger og design. Se hvilke du kan velge mellom her, og lek deg i takplanleggeren vår med hvordan din type hus blir seende ut med Decra-tak.

Hvorfor skal jeg velge Decra?

Vind, vann og snø kan gjøre stor skade på taket ditt. Decra er uknuselig og orkansikkert, og vi gir produktgaranti på 30 år. Les mer om hvorfor du skal velge Decra her.

Jobber du med tak?

Er du håndverker og vil vite mer om Decra? Her finner du relevant informasjon for deg, og vårt beregningsprogram som gir deg komplett handleliste.

La deg inspirere

Planlegg taket ditt

Decra takplanlegger

Se hvordan farge og design kan endre uttrykket på huset ditt

Last ned katalog

Last ned og utforsk Decra katalogen her

Beregn taket ditt

Icobest beregningsprogram for tak

Tips og råd

Sikre at det nye taket holder mål

/
Skal du skifte tak på huset eller hytta er det viktig å sjekke at alle detaljene er på plass. Det sikrer et tett tak som holder i mange tiår. Dette bør du vite om ditt nye tak.

Når bør taket byttes?

/
Vinteren kan være tøff for taket. Bor man i værutsatte strøk har kanskje både vinterstormer, snø og is påført taket skader eller gjort det modent for utskifting. Her er tegnene du skal se etter.

Nytt tak på to uker

/
Birger og Else Marit Blomvik ville sikre og oppgradere 70-tallshuset ved å bytte ut det gamle taket. At det skulle bli et Decra-tak, hadde de allerede bestemt seg for på forhånd.